Boligerne

Her finder du en beskrivelse af boligerne og de fysiske rammer.

Bostedet Hadsund er et nybyggeri fra 2017og består af fire beboelseshuse og en administrationsbygning. Hver borger har sin egen lejlighed med et mindre køkken, bad/toilet, soveværelse, stue og terrasse. Herudover er der fælleskøkken, opholdsstue og cykelskur i hvert beboelseshus.

Der er mulighed for at sætte vaskemaskine og tørretumbler op i lejligheden, og ellers kan man benytte fællesvaskeriet i administrationsbygningen. Hver borger har desuden eget depot i administrationsbygningen.

Botilbuddets fysiske rammer giver mulighed for en række aktiviteter. Der findes bl.a. motionsrum, musikrum og en større multisal. Er man til udendørsaktiviteter, er der fine udearealer omkring botilbuddet med bl.a. pavillon, bålplads og udendørs fitnessplads.

Udearealerne er opført som et landskabsrum, der samler hele byggeriet omkring gårdhaver og stiforløb, der kan fungere som møderum på tværs af borgere og borgere fra byen.

De tilhørende udendørsaktiviteter byder bl.a. på en bålplads og en petanquebane. Derudover har alle borgere har adgang til et fælleshus med plads til samtalerum, cafe, værksted samt musikrum. Her kan der også inviteres til fællesaktiviteter sammen med pårørende eller borgere fra andre botilbud/eget hjem.

Bolig på Bostedet Hadsund