Rejsegilde 24. januar 2017

Rejsegilde på Bostedet Hadsund

Tirsdag d. 24. januar var en stor dag for beboere og medarbejdere på Bostedet Visborggaard. Byggeriet af Bostedet Hadsund, som skal erstatte Bostedet Visborggaard, er nemlig kommet så langt, at der kunne fejres rejsegilde.

Rejsegilde på Bostedet Hadsund

Rigtig mange mennesker var mødt frem i Hadsund tirsdag eftermiddag. Forstander Kirsten Krogsgård fra Bostedet Visborggaard kunne derfor byde velkommen til et velbesøgt rejsegilde.

Et rejsegilde er som bekendt håndværkernes fest. I sin tale lagde regionsrådsformand Ulla Astman derfor stor vægt på at takke håndværkere, teknikere, arkitekter og andre rådgivere for deres store indsats for byggeriet. Derudover takkede hun beboere, medarbejdere og ledelse for deres arbejde med at gøre klar til flytningen fra Bostedet Visborggaard.

Derefter var det totalentreprenørens tur til at sige et par ord. Direktør Morten Buus fra TL Byg frem-hævede det gode samarbejde med Region Nordjylland og fortalte at byggeriet passer rigtig godt ind i TL Byg’s mission om at bygge ekstraordinære byggerier.
Efter talerne blev der traditionen tro serveret pølser og sodavand. Lange køer strakte sig hen til pølsevognen, og alle 500 pølser blev da også spist.
Derudover var der mulighed for at gå rundt inde i to af bostedets kommende afdelinger og bl.a. se en næsten færdig lejlighed. Det tilbud var der rigtig mange, der benyttede sig af.

Både beboere og medarbejdere gav udtryk for, at de glæder sig til efteråret, hvor de kan flytte ind i de nye rammer.

Fakta om byggeriet:
• Bostedet Hadsund består af 40 moderne lejligheder i to forskellige størrelser. Derudover etableres fællesarealer, aktivitetslokaler og personalefaciliteter.
• Byggeriet forventes klar til indflytning i efteråret 2017
• Som Klima Region har Region Nordjylland fokus på at bygge klimavenligt. Bostedet Hadsund er bygges derfor som en lavenergibygning.

Se billeder fra rejsegildet

Opdateret