Herrefed aften i Hadsund

Herreklubben fra Visborggaard var torsdag d. 19. maj inviteret indenfor hos den lokale restauratør, Antonino Oliveto, på restaurant Da Vinci i Hadsund. Ejeren havde slået dørene op for herreklubben, hvor fire italienske kokke stod til rådighed for selskabet.

Herrefed herreaften i Hadsund.

Herreklubben fra Visborggaard var torsdag d. 19. maj inviteret indenfor hos den lokale restauratør, Antonino Oliveto, på restaurant Da Vinci i Hadsund. Ejeren havde slået dørene op for herreklubben, hvor fire italienske kokke stod til rådighed for selskabet.

Herreklubben, der består af mandlige beboere fra Bostedet Visborggaard samt frivillige fra nær og fjern, blev indviet i de urgamle italienske traditioner for pizza, pasta- og småkage fremstilling.

Kokkene forklarede én efter én om vigtigheden af få, men gode råvarer, og hvorledes de efterhånden også danske klassikere, for italienerne egentlig er tiltænk som snacks og ”sidedish”, men i Danmark oftest spises som hovedmåltid, der ligger noget mere tungt i danskernes maver end i hjemlandet.
Herregruppen var især imponeret over den originale stenovn, der med flammerne fra oliventræsbrænde gav pizza´erne en helt speciel smag. At ejeren tidligere har lavet mad til dronningen gav ligeledes en vis ærefrygt, som kunne ses i deltagernes engagement.

Efter to en halvtimers undervisning og fælles madlavning fik herreklubben lov at smage på sagerne. Ejeren og hans kone, byens præst, inviterede til bords og deltagerne blev rost for det fine resultat.

Antonino inviterede som selvfølgeligheden selv herregruppen igen til næste år, og skulle nogen have lyst til et sådant eller lignende arrangement er der endnu plads til flere frivillige i herregruppen, fortæller frivilligkoordinator fra Visborggaard, Nicolai Jacobsen. Han kan kontaktes på (t): 23 28 44 92 eller (e): nicolai.jacobsen@rn.dk

 

 

Herrefed herreaften i Hadsund.

 

Opdateret