Herrefed herreaften

I midten af februar blev der skruet op for varmen og for charmen på Visborg Forsamlingshus. To kvindelige kokke havde i dagens anledning udfordret 13 mænd til at lave Danmarks nationalret! Fra 17.00 til 22.00 stod den derfor på: Stegt flæsk med persillesovs samt pandekage med hjemmerørt is!

På dagen

De 15 fremmødte var på mange forskellige gastronomiske niveauer, men alle var lige gode til at byde sig til, og hjælpe hvor de kunne. Faktisk var samarbejdet så fremragende, at teknikken blev overhalet inden om, og al maden var klar før end vandet til kartoflerne kogte… Heldigvis var kokkene hurtige med lidt til ganen, som blev nydt i ro mag til tonerne af én frivillig´s guitarspil og sang.

Mænd er mænd

Kokkene havde varslet, at der var mere end rigelig mad, men som ”rigtige mænd” blev der spist op!!! Rub og stub! - Kokkene tabte kæben, og endte med at ofre deres egne portioner for sagen…

Aftenen var kendetegnet ved højt humør og en STOR enighed omkring, at det ikke var sidste gang, Visborg og Visborggaard skulle mødes til sådan en omgang herrehygge.

Sker der mere?

Lions Club´en havde sponsoreret aftenens undervisning, tak for det! Fremadrettet arbejdes der på fundraising, således at projektet kan udvides til et egentligt kursusforløb hen over det kommende år.

I øjeblikket har flere samarbejdspartnere tilkendegivet deltagelse i projektet, og 2016 lugter således af både herremad og aktiviteter inde som ude.

Hvem kan deltage

Aftenen blev evalueret af deltagerne på selve dagen. Der var generel enighed om at antallet af deltagere var passende. Hverken flere eller færre. Visborggaard respekterer beboernes ønsker herom, hvorfor herregruppen i denne omgang ikke udvides til at gælde for hele huset, som først antaget. I beslutningen vægtes foruden deltagernes egne ønsker, at gruppen er kendetegnet ved beboere, der har kæmpet, eller stadigvæk kæmper med misbrug.

 

Opdateret