Grill i parken

Det fantastisk gode sommervejr har gjort det muligt at grille i parken eller på gårdspladsen, mange gange i år. Medarbejderne i køkkenet er hurtige og fleksible til at ændre i den fastlagte menuplan, og kalde til grill i parken, når vejrudsigten melder om sol og tørt vejr.

To store gasgrill køres op til samlingspunktet ved flagstangen hvor den gode sommermad indtages i de hvide Skagens havemøbler. Nogle ynder at sidde i solen, andre under de gamle skyggefulde lindetræer – der er pladser for enhver smag. Menuen veksler mellem forskelligt kød hvortil der serveres spændende kartoffel/grønne salater og brød. Flere gange har der været jordbær til dessert

De fleste beboere værdsætter disse grillarrangementer og sidder længe og nyder maden og det sociale samvær. Der er rig mulighed for at få snakket med andre beboere og andet personale end de man normalt omgiver sig med.

Da vejret jo stadig er pragtfuldt og vi kun lige er på vej ind i august måned bliver der forhåbentlig flere muligheder for at mødes til grill i parken.

Med sommerhilsner
Viceforstander Susan Eriksen

Opdateret