Sommerfest på Visborggaard

27. juni 2013 blev der igen afholdt sommerfest på gårdspladsen, i det flotte og største festtelt som vi indtil nu har haft opstillet til denne anledning, for da tilmeldingerne nåede de 100 deltagere, måtte vi rekvirere et større telt end først planlagt.
Det er i år 4. gang vi har afholdt sommerfest i denne form, hvorfor vi nu vil tillade os at kalde den for en tilbagevendende tradition, hvor der udover beboerne på Visborggaard igen var inviteret borgere med bostøtter fra socialpsykiatrien i Rebild og Mariagerfjord kommuner, samt regionens øvrige social-psykiatriske boformer

Hensigten og målet med sommerfesten har fra starten været at skabe en ramme for psykisk sårbare, hvor bekendtskaber og netværk kan opstå og styrkes ved fælles glædelige og sjove oplevelser. Så med det stadig støt stigende antal festdeltagere, er det blevet bekræftet, at der er  behov for at kunne mødes og feste på denne måde.

Hvad er så formlen på en god fest:

Opbakning til festudvalget, god musik, god mad, gode rammer, og ikke mindst glade forventningsfyldte og feststemte gæster fra nær og fjern.

Opbakning til festudvalget har lige fra ”år 1” været i top, og der tales allerede nu om næste år. Den gode musik, ja der må vi sige at vi allerede i ”år 1” fik et top orkester, nemlig Puls Trio som virkelig leverer varen i form af et super godt og velspillet bredt repotaire  og som skal have en  stor del af æren for at dansegulvet er fyldt hele aftenen, ligeledes også æren for at gæsterne udfolder sig og slapper af.

Den gode mad bestod af en flot sommerbuffet, indeholdende 3 slags kød, kartofler på flere måder og en righoldig salatbar, alt sammen fremstillet af personalet i køkkenet på Visborggaard, desuden var der is til alle og senere kaffe med hjemmebagte og flot pyntede muffins.  

Alt det nævnte får ikke formlen til at gå op uden den vigtigste ingrediens, nemlig gæsterne, som for nogens vedkommende kom fra så fjernt et sted som Mors, - 2 timers kørsel og det var hver vej !! ;-)
Flere har deltaget i alle årene, og alle har været gode ambassadører for at få flere med, både på Visborggaard som i år havde alle beboere med, og ikke at forglemme den super gode opbakning og deltagelse fra bostøtterne i kommunerne, som gør det muligt for borgerne at deltage.

Med stor tak for den kæmpe opbakning og deltagelse i sommerfesten, vi har fået fra alle sider, lover vi at arbejde hen imod at kunne arrangere endnu en sommerfest i 2014 

På forhåbentlig gensyn 
Lise, Jytte og Elsa
Visborggaard  

Opdateret