Skt. Hans tradition genoptaget

I en årrække frem til 2004 var der tradition for sommerfest og skt. Hans bål på voldgraven. Flere beboere har tilkendegivet at de savnede en fejring af midsommer, smuk som den tager sig ud med Visborggaard sig spejlende i voldgraven og parken i fuld flor.
Materialer til at lave en hjemmelavet heks af, blev hurtigt skaffet. Hø til indmad, tøj fra Kirkens korshær, blå kjole og hvide nylon strømper. Efter et besøg på loftet fandt vi en gammel kost, paryk og en maske. Der var mulighed for at deltage i kreationen af heksen onsdag den 19. juni i gården.

En tømmerflåde blev beklædt med brand hæmmende materiale der sugede godt med vand. Træstammer blev rejst til selve bålet om fredagen. Vejret var med os på selve aftnen, hvor mange beboere fra hver gruppe kom og så bålet og vi sang sammen midsommer visen. En tradition der meget gerne må blive.

Opdateret